Gjate oreve te nates, deri ne mengjes toka ka vazhduar te dridhet. Sipas Institutit te Gjeoshkencave, Energjise, Ujit dhe Mjedisit jane regjistruar 9 lekundje termeti deri ne oren 07:07 te 30 nentorit.

Per fat magnituda e lekundjeve vjen ne renie krahasuar me paslekudnjet e frikshme qe pasuan termetin tragjik me 50 viktima.

Lekundja e fundit e regjistruar ka qene me magnitude 2.6 dhe me epiqender ne Gjirin e Lalzit.

Lekundja me magnituden me te forte ka qene ajo po me epiqender ne Lalez, me force 3.4 dhe eshte matur ne oren 05:16.

Per te dhenat e detajuara lutemi shihni tabelen me poshte:

Image