Z. Shaban PRELVUKAJ ne Hollande, Kordinator i “Gazeta e Alpeve” per Vendet e Uleta, Belgjike e Vendet Skandinave.

Nga Martinajt e Plave-Gucise, me banim ne Hollande, veprimtar kombetar e kulturor, i vleresuar me Cmimin “Hasan Prishtina” (1 gusht 2019), mik i shtypit shqiptar.

I urojme suksese ne punen e tij misionare me “Gazeta e Alpeve”!

(Ne foto: z. Shaban Prelvukaj me zonjen e tij te nderuar Fatime Prelvukaj, me 29 maj 2013, duke protestuar para selise se BE ne Belgjike kunder perpjekjeve te Kishes Ortodokse Sllave per ngritjen e nje kishe ortodokse serbe ne fshatin e madh shqiptar te Martinajve dhe kunder dhunes te shtetit malazes kunder banoreve shqiptare protestues ne Martinaj te Plave-Gucise)