Znj. Migena ARLLATI ne Gjakove, Zv/kryeredaktore e “Gazeta e Alpeve” per Kosove.

Znj. Migena Arllati eshte nga Elbasani e “Qytetare Nderi” e kesaj bashkie, ish-gazetare dhe pedagoge ne Gjakove, autore e disa librave poetik, publicistik e studimor; e vleresuar me cmime kombetare e nderkombetare:”Ambasadore e Paqes” (2018); “Albanian Exellent” (2016); “Lidere e Mijevjecarit te Ri”; (2018), “Misionare e Kombit Shqiptar” (2018); “Imazhi Shqiptar per Kritike Letrare e Publicistike” (2018), “Cmimi i Merites” (2019), etj.
I urojme suksese ne misionin e saj per “Gazeta e Alpeve”!