Qytetarët e Kosovës zgjedhjet e parakohshme parlamentare mbahen këtë diel 6 tetor, votojnë për qeverinë e re dheparlamentin e ri, duke shprehur përcaktimin e tyre lirë e demokratik.
Pra, dielen 6 tetor, dilni e votoni dhe zgjedhniperfaqësuesit tuaj, ju i vlerësoni se Kosovën mund ta çojnëpërpara.
Populli i Kosovës ka pasur rast t’ i njohë ata , kaluarën, u ka dhënë besimin dhe bazë rezultateve do vlerësojnëvizionin, punën dhe ndershmërinë e tyre. Këto zgjedhje duhet nxjerrin një qeveri dhe një parlament kredibil, vullnetshëmdhe ndërgjegjshëm për ta avancuar Kosovën zhvilliminekonomik, zbutjen e papunësisë, zotërimin e rendit dheligjit, pengimin e korrupcionit, si dhe zgjidhjen e problemeve mëdha me cilat Kosova do përballet bisedimet me Serbinë.
   Prandaj, Kosovës i duhet një qeveri stabile e cila me platformën e saj bën diferencën zhvillimin ekonomik, ligjor e demokratik, duke tërhequr investitorët e huaj. Këtë ndryshimmund ta bëjnë vetëm qytetarët me votën e tyre.
Kosova ka nevojë për një qeveri me shumicë shqiptare, nukvaret nga pakica serbe, për marrjen e vendimeve rëndësishme interes shtetit dhe popullit.
   Qeveria dhe legjislatura e re do dalë nga vota e lirë e 6 tetorit, duhet nxjerrë udhëheqës vendosur dhe guximshëm marrjen e vendimeve mëdha: mbrojtjen e tërësisë territoriale Kosovës, përballë pretendimeve serbe bisedimet e ardhshme. Pra, Kosova duhet jetë 100% shtet.   
 Kosova punojë shumë integrimin e saj Bashkësinëevropiane, NATO dhe lëvizjen e lirë qytetarëve.
    gjtha këto sfida mund kapërcehen nëse Kosova do vëhet para interesave personale e partiake dhe nëse vota e qytetarit shkon atje ku duhet, e nuk manipulohet. Këtë e kemiobligim moral ndaj sakrificës madhe ka bërë populli ynëderi arritjen e pavarësisë.
   Pra, Kosova jetë mbi gjitha, 100% shtet.
Çdo qytetar i Republikës Kosovës ka obligim kushtetues 6 tetor votojë për ardhshmën e tij, për Kosovën shtetdemokratik brenda kufijëve ekzistues.
   Vota e juaj është e rëndësishme dhe vetëm ju mund bënindryshimin.

* Autori është veprimtar dhe biznesmen i njohur i Komunitetitshqiptaroamerikan dhe themelues i gazetës Illyria.

Please follow and like us: