Te nderuar miq ,
Te nderuar anetar te Rrjetit te Bizneseve e Diaspores Shqiptare ,
Dua te ndaj me gjithe ju nje lajm teper te mire .
Presidenti I shba-ve Donald Trump, ka nominuar Kongresistin John Ratcliffe (R-Texas) për të shërbyer si drejtor i inteligjencës kombëtare (DNI) .
Kongresisti Republikan John Ratcliffe nga Dallas Texas , per shume vite eshte mik I ngushte I Presidentit z. Nazar Mehmeti , dhe sekretarit te pergjithshem te Rrjetit te Bizneseve te Diaspores Shqiptare z. Ismet Smajli .
Kongresisti z.John Ratcliffe, eshte mik dhe perkrahes I fuqishem I Kosoves dhe I Rrjetit te Bizneseve te Diaspores Shqiptare , z.John Ratcliffe, ishte prezent dhe mbajti nje fjalim rasti si I ftuar I vecante , ne ‘’FORUMIN EKONOMIK MBARËKOMBËTAR I DIASPORËS SHQIPTARE’’ ne New York shba ne vitin 2015 , i organizuar nga Rrjeti I Bizneseve te Diaspores Shqiptare .

Bashkangjitur disa foto nga takimet tona me Kongresistin z.John Ratcliffe dhe disa foto nga pjesemarrja e ti ne Forumin Ekonomik Mbarekombetar I Diaspores Shqiptare ne New York .

https://ratcliffe.house.gov/news/documentsingle.aspx…

https://www.youtube.com/watch?v=pXyXXA6edBA