ISUF ÇELAJ TE TAKIMI I PLAVË-GUCISË i 1 gushtit 2019

Z. Isuf Çelaj – deputet i Tropojes, djale i Vuthajve, i ftuar në “Takimi i Plavë-Gucisë”, më 1 gusht 2019, e enjte, ora 10.00 -11.00, te Bar-Restorant “Krojet” në Vuthaj.

 “Takimi i Plavë-Gucisë” vjen pas “Takimit të Tiranës” ( 4 mars 2019) e “Takimit të Gjakovës” (26 prill 2019), ku do të ketë Fjalë Rasti e Përshendetje, ndarje të Mirënjohjeve, këngë e recitime, etj.

Kjo ftesë publike në adresën tuaj është detyrë dhe kënaqësi e jona ndaj jush dhe prania juaj është vlerësim e nder për veprimtarinë tonë të përbashkët.

                                                            “GAZETA E ALPEVE”

Please follow and like us: