Nëse vuani nga alergjitë, asnjëherë mos flini me freskuese ndezur.

Sipas revistës ‘The Sleep Advisor’, freskueset mund të acarojnë simptomat e alergjive të ndryshme.

Ekziston edhe rreziku i tharjes së lëkurës, gojës dhe madje syve, pasi disa njerëz flenë me sy hapur.

Ajo gjithashtu mund të thanë sinusët, që do të thotë të zgjoheni me një dhimbje koke.

Natyrisht, përdorimi i përkohshëm gjatë temperaturave të nxehta nuk ka gjasa të të bëjë ndonjë dëm të përhershëm.

Please follow and like us: