(Ftesë)

 

 

Kjo nismë, kjo fushatë “100 në 1 vjetor” do të thotë që gjithkush ka dëshirë e mundësi të kontribuojnë me pagesa monetare në valuta apo lekë shqiptar për Gazetën e Alpeve “Tropoja” në 1 vjetorin e saj në shumën 100 Euro apo 100 USD ose 100 CHF apo 100 GPB ose 100 mijë Lekë Shqiptare (të vjetra) etj.

Nismëtari i kësaj Fushate “100 në 1 Vjetor” është Gëzim Kasumaj nga Skivjani i Gjakovës, biznesmen e veprimtar në Zvicër, që kontribuoi me 130 Euro. Kjo nismë u përkrah dhe nga Sejdi Hysenaj i Gashit të Gurit të Tropojës e me banim në Amerikë, që kontribuoi me 100 USD. I ftojmë dhe të tjerët: individë, biznesmenë, shoqata etj. të bahen pjesë e kësaj nisme, të japin kontributet e tyre.

Po iu bajmë të dituna llogaritë bankare në Shqipëri të Gazetës së Alpeve “Tropoja: në Lekë dhe në Euro, me kryeredaktor të saj: Ramiz Lushaj:

Llogaria në Lekë:
RAIFFEISEN BANK
Gazeta e Alpeve “TROPOJA”
Nr. Llog. në Lekë: 0021373951
IBAN: Al 43 20 21 11 09 0000 0000 21 37 39 51
Kodi SWIFT: SGSBALTX

Llogaria në Euro:

RAIFFEISEN BANK
Gazeta e Alpeve “TROPOJA”
Nr. Llog. në Euro: 0001 37 39 51
IBAN: Al 73 20 21 11 09 0000 0000 01 37 39 51
Kodi SWIFT: SGSBALTX

 

Një pagesë e tillë monetare në valutë mund të kryhet edhe me Western Union; MoneyGram; Ria  ose në redaksi të Gazetës së Alpeve “Tropoja”.

Kontributi i Juaj monetar në përkrahje të nismes, në ditët e fushatës “100 në 1-vjetor” do t’i shërbejnë ma shumë e ma mirë në këtë kohë krize të shtypit (print në letër) edhe mbijetesës, cilësisë dhe jetëgjatësisë së botimit të gazetës tonë të përbashkët, Gazetës së Alpeve “Tropoja”.

Gazeta e Alpeve “Tropoja” është Gazetë Rajonale Ndërballkanike me shtrirje në të gjithë Hapësiren Alpine në Katërshtetshin Ballkanik përgjatë brigjeve të Valbonës, Drinit, Moraçës, Limit e Ibrit, e cila gjendet në tregun e shtypit në të gjithë Shqipërinë dhe në Kosovë e me abonime dhe në Europë e Amerikë.

Më 12 shtator 2019, ditë e enjte, ora 11.00, në Tiranë do të festojmë 1-vjetorin e Gazetës së Alpeve “Tropoja”, ku do të ndajmë Çertifikata Mirënjohje për kontributorët. Ju faleminderit!

Adresari i komunikimit tonë të përbashkët: Posta: Gazeta e Alpeve “Tropoja”. Kutia Postare nr. 96. Tirana-Albania. E-mail: gazetatropoja@gmail.com  dhe ramizlushaj@gmail.com  Tel: 00355 69 78 39 500 (Shqipëri) 00383 44 122 756 (Kosovë) me zá, sms, Viber, WhatsApp  Facebook: Gazeta e Alpeve “Tropoja”.

Jepni edhe Ju kontributin Tuaj…! Gazeta e Alpeve “Tropoja” nuk do t’ua harrojnë kontributin e dhënë dhe do t’ua bajnë të ditun në çdo numër të gazetës me foto e tekst, me të dhanat përkatëse monetare për çdo cent e qindarkë të dërguar, etj. Ndihmo dhe Ti…! Ju faleminderit!

GAZETA E ALPEVE “TROPOJA”

Tiranë, më 26 qershor 2019