Doris Pack, kryetarja e forumit të grave në Partinë Popullore Europianë (PPE), thotë se zgjedhjet pa opozitën janë një farsë. Në një reagim në Twitter, ajo shkruan se nëse OSBE i vëzhgon bëhet bashkëpunëtore në këtë farsë.

“Në një vend demokratik një kryeministër kurrë nuk del kundër dekretit të Presidentit dhe Kushtetutës. Mungesa e Gjykatës (Kushtetuese) prej një viti e gjysëm do ta pengonte atë. Kujt duhet t’i binden qytetarët e shkretë? Zgjedhjet pa opozitën janë një farsë. Nëse OSBE i vëzhgon ato bëhet bashkëpunëtore”, shkruan Doris Pack.

Please follow and like us: