Tiranë: Problemet e tregut të sigurimeve dhe 20 vjetori i SIGAL

Në Tiranë edhe tregu i sigurimeve përballet me sfida të mendësive të vjetra nga regjimi komunist. Sigurimet e jetës dhe banesave janë në nivele minimale. Këto komente dha sot zoti Avni Ponari, presidenti dhe themeluesi i kompanisë “Sigal”, në 20 vjetorin e krijimit të saj. Kjo kompani zotëron 30 për qind të tregut të sigurimeve dhe është shtrirë në Shqipëri, Kosovë e Maqedoni.

Posted by VOA – Zëri i Amerikës on Monday, 25 February 2019