Ushtria e Kosovës

Kosova sot mbush 11 vjet shtet.Ngjashëm sikurse edhe vitet tjera, qytetarët presin ndryshime në vend. Sheshet janë mbushur përplot flamuj të Kosovës, kombëtarë e të vendeve që e kanë njohur shtetësinë e Kosovës.Në ndërkohë, qendra është bërë gati edhe për manifestimin qendror që është të dielën.

Ushtria e Kosovës pritet të parakalojë në sheshe në pra 12:20 minuta, derisa do të ketë edhe mbledhje solemne të Qeverisë dhe Kuvendit të Kosovës.