Nuk dihet se.
kur pat thanë i mirditasi:
-Asht hall me rrnue,
E gjygj i madh, pasvdekja.

Por , Sheksipiri dihet kur e tha:
Të rrosh, a të mos rrosh,
Kjo, asht çeshtja!

Mirditasi dhe inglizi,
Si i qasën këto fjalë,
Si të ishin prej një fisi,
A kushrinj të parë?!..