Artin Spahiu godet opozitën, “Kushtetuta nuk ndryshohet me Profile Facebook-u”

Kushtetuta nuk ndryshohet me Profile Fb. Dy herë që është ndryshuar Kushtetuta e Maqedonisë, është e ndryshuar me luftë.

E para, në 2001-n, përmes luftës së lavdishme të UÇK-së dhe tani e dyta, përmes “luftës” së faktorit ndërkombëtar për arsye gjeo-politike.

Të kishte qenë me statuse, profile, ose foto profile me nënshkrimin ” Don’t call me 20%, i am Albanian”, gjithë shqiptarët do bënim nga po 100 profile dhe do e kishim bërë botën Shqipëri.

Artin Spahiu