Fondacioni “Pies Descalzos” që drejtohet nga Shakira do të ndërtojë dy shkolla në Kolumbi

Shakira ka hedhur themelet e dy shkollave në Kolumbi, në vendlindjen e saj.

Këngëtarja dhe filantropja e famshme ka vizituar të premten qytetin historik të Cartagena të premten dhe vendosi gurëthemelet e para në një shkollë që do të shërbejë për një mijë fëmijë.