”ORA E POEZISË” 2018, me 17 nëntor në Tropojë

“ KLUBI I SHKRIMTAREVE DHE ARTISTEVE “ TROPOJE

NJOFTIM

 

Kryesia e Klubit të Shkrimtarëve dhe Artistëve Tropojë njofton krijuesit se edicioni i 8-të i Manifestimit   ”ORA E POEZISE”  2018, me titull ”Dedikuar dashurisë” zhvillohet ditën e shtunë, dt: 17.11.2018, ora 11:00 në sallën e Muzeut Historik Tropojë.

Në manifestim marrin pjesë poetët që morën pjesë me poezitë e tyre në periudhën e konkurimit, pjesë e listës së poetëve pjesëmarrës, shpallur më parë, të cilët duhet të konfirmojnë patjetër pjesëmarrjen e tyre në nr. e telefonit:

0682357769 ose në e-mail:lulzimlogu@yahoo.com.

Manifestimi mbeshtetet nga Bashkia Tropojë dhe deputeti i Tropojes Isuf Çelaj!

 

MIRESEVINI!