Nëse flini në këtë orë do të shtoni më shumë kilogramë

Nuk mjafton që të flini vetëm për tetë orë, pasi koha që shkoni në shtrat luan një rol të rëndësishëm në ruajtjen e peshës së shëndetshme ose humbjen e saj.

Një aplikacion që regjistron të dhëna mbi stërvitjen, gjumin, marrjen e ushqimit dhe alkoolin, është zbuluar se ata që shtrihen pas orës 23.00 shtojnë mesatarisht 220 kalori më shumë se ata që shkojnë më në shtrat më herët.

“Ne shpresojmë që kjo të përshkruajë qartë se sa e mirë dhe me kohë mund të jetë një ëndërr”, shtoi ajo.