Gazetën “Tropoja” e gjeni në të gjithë Shqipërinë dhe në Kosovë…

Gazeta “Tropoja”, tuj fillue prej numrit të dytë të saj, tetor 2018, gjendet në pika shitje të gazetave apo në librari në të gjithë Shqipërinë dhe në Kosovë…

TROPOJË E KUKËS:

-Te pika e shitjes së gazetave në qytetin Bajramcurri, te Adem Ismailgeci. Çdo numër, çdo muaj, ka 100 kopje gazeta. (Te kjo pikë shtije e gazetave mund të gjeni dhe numra të kaluar të gazetës “Tropoja”).

-Te pika e shitjes së gazetave (te Avdi Zhubi) në KUKËS.

TIRANË:

Në pikat e shitjes së gazetave e librari: 1.- Te Libraria Art’s te Stacioni i Trenit (aty gjeni dhe numrin 1 e 2 të gazetës). 2– Te Sahati në qendër të Tiranës. 3– Te Libri Universitar. 4– Te Senatoriumi e Karburanti në Sauk. 5 – Te Libraria te Shkolla e Bashkuar. 6– Në Kinostudio (lart). 7– Te Porcelani. 8– Te “Fresku” (sipër). 9– Te Brryli, afër MPJ. 10– Te Gjeologjikja. 11– Te Medreseja. 12– Te Selvia. 13– Te Sheshi “Avni Rrustemi”. 14– Te Stacioni i Autobuzave (afër Sigal, mbrapa Hotel Tirana International, afër Agjensisë Turistike “Tirana Metropol”. 15– Te Stacioni i Autobuzit, afër Selisë Qendrore të PD-së. 16– Te Gjykata e Shkallës së Parë – Tiranë. 17– Te Sheshi “William Wilson”. 18– Te Komuna e Parisit (në hyrje të rrugës kryesore). 19– Te Kopshti Zoologjik. 20– Te Kodra e Diellit në Tiranë. 21– Te Don Bosko (Pallati ALMAK…). 22– Te Vizion + në Rrugen Don Bosko. 23– Në krye të Rrugës Don Bosko, (te kryqëzimi i madh).  24– Te Banka e Shqipërisë (te Stacioni i Autobuzit). 25– Te Kafe “Flora”. 26– Te “21 Dhjetori” 27– Te KMW. 28– Te Rruga “Jordan Misja” 29– Në Kombinatin e Tekstileve (në qendër). 30– Te Stacioni i Autobuzave në Laprakë. 31– Te AMC në Laprakë. 32– Te Merkata e Vjetër në Laprakë.

KAMËZ:

Në pikat e shitjes së gazetave: 1.- Në qendër të Kamzes (te Din Muja) 2.- Te rruga në hyrje të Paskuqanit (te Ndoc Vukaj). 3.- Në Institut e Kamëz (te Rexhep Çullhaj). 4.- Te Rruga e Bathores (te Hamdi Panavia).

DURRËS, VORË E SUKTH

1.- Agjensia e Edi Dobit e shpërndan në të gjithë qytetin e DURRËSIT, deri te zona e Plazhit, etj. 2.- Pikëshitja e Eva Begiç. 3.- SUKTH (te Shklëlqim Kraja). 4.- Plepa (te Ramazan Quku). 5.- te Agim Çako (VORË).

SHKODËR E LEZHË:

-Në pika shitjet e gazetave 1.- te Semi Gjyriqi. (SHKODËR) 2.- te Renata Oblika. (SHKODËR) 3.- te Valentin Frroku. (SHKODËR) 4.- te Arjan Alibali. (SHKODËR) 5.- te Uk Halili (SHKODËR)   6.- te Shuke Gjini  (LEZHË). 7.- te Vera Isufi (SHKODËR).  8.- te Fran Luca (LEZHË). 9.- te Agim Brahimi (Lezhë)  10.- te Hakil Damzi (Lezhë) 11.- te  Çun Tafili (LEZHË).

NË RRETHE TË  TJERA TË SHQIPËRISË:

Në pikat e shitjes së gazetave:  1.- te Haxhi Loci (FUSHË KRUJË). 2.- te Gjela Pacuku (MAMURAS) 3.- te Lekë Mata (LAÇ). 4.- te Trendelina Shala (LAÇ). 5.- te Shkëlqim Shqjezi (KRUJË). 6.-  te Aida Loka (PESHKOPI). 7.- te Valentina Ceni (BURREL). 8.- te Paulina Prenga (RRËSHEN). 9.- te Kadri Disha (BULQIZË). 10.- te Zina Gjoni (PUKË). 11.- te Qazim Pema (FUSHË ARRËZ). 12.- te Tonin Gjini (VAU I DEJËS). 13.- në KOPLIK dhe në  BAJZË. 14.-  te Zina Gjoni (PUKË). 15.- te Qazim Pema (FUSHË ARRËZ). 16.- te Tonin Gjini (VAU I DEJËS)

Në pikat e shitjes së gazetave: 1.-  te Isa Alushi (LUSHNJE) 2.- te Bardh Gjyshja (LUSHNJE) 3.- te Agim Celibashi (FIER). 4.- te Agron Begaj (FIER) 5.- te Përparim Agalliu (FIER) 6.- te Ramazan Shtylla (ELBASAN) 7.- te Bardhi Dalipi (ELBASAN). 8..- te Shpresa Latifi (POGRADEC). 9.- te Guri Bega (POGRADEC). 10.- te Sotiraq Mangari (POGRADEC). 11.- te Bashkim Qeraxhi (KORÇË)12.- te Agim Spaho (KORÇË). 13.- te Nikoll Gjergji (VLORË). 14.- te Astrit Picari (VLORË). 15.- te Arben Koçi (VLORË). 16.- te Vladimir Goxhi (BERAT). 17.- te Qemal Çunaj (TEPELENË). 18.- te Neri Dizdari (SKRAPAR). 19.- te Spiro Kukureci (PËRMET). 20.- te Vilson Abazi (SARANDË). 21.- te Ylli Duro (GJIROKASTËR).

Në pikate e shitjes së gazetave: 1.- te Agron Shima (KAVAJË). 2.- te Agim Kolgega (RROGOZHINË). 3.- te pika në GOLEM. 4.- te Agim Dervishi (PEQIN). 5.- Enver Balla (LIBRAZHD).

Shënim:

Në pikat e shitjes së gazetave në Gjirokastër,  Sarandë e Korçë mund ta gjejnë e blejnë gazetën “Tropoja” dhe lexues shqiptarë në Greqi;Tropojë, Gjakovë, Pejë, Koplik, Deçan, Koplik e Shkodër  dhe lexues shqiptarë në Malin e Zi (nga Tuzi, Plava e Gucia, Ulqini, Rrozhaja, Tivari, etj.);   në Kukës e Tropojë dhe lexues nga Kosova;Peshkopi e Pogradec dhe lexues shqiptarë në Maqedoni (Dibër e Madhe, Strugë, etj.)

Gazeta “Tropoja” ka 32 faqe gjithsej, nga të cilat 4 me ngjyra. Një gazetë kushton 50 Lekë (të reja).

Ky është numri i tretë i gazetës “Tropoja”, numri i nëntorit 2018.

Financimi më i mirë i gazetës tonë të përbashkët “Tropoja” është blerja e leximi i çdo numri të saj nga lexuesit e vet në Shqipëri, Kosovë, Malin e Zi e në Maqedoni.