Gjermania apelon sërish deputetët e Maqedonisë: Mos u dorëzoni!

Michael Roth

Ministri gjerman për politikë të jashtme, Michael Roth ka dërguar porosi mbështetëse për Maqedoninë, në një periudhë kritike për vendin.

Përmes profilit të tij zyrtar në Twitter, Roth kërkon që të vazhdohet më tutje, dhe se dera e Evropës është e hapur, duke shtuar se marrëveshja është e vetmja mundësi.

“Shumë fat për miqtë e mi maqedonas. Mos u dorëzoni! Dyert e Evropës patjetër të mbeten të hapura. Marrëveshja e Prespës është mundësia e vetme”, shkruan Roth.