Gruaja që ka arritur të lexojë 100 libra në muaj

Një grua nga Berlini i Gjermanisë, ka arritur të lexoj 100 libra për një muaj.

“Unë e di se kjo tingëllon çuditshëm, por me të vërtetë e kam bërë, muaj më parë”, tha Therese.

Ajo tregoi se e gjitha kjo filloi nga një bast, ku një shok i saj e kishte ftuar në garë për të lexuar një libër brenda dy orëve.

“E humba bastin, por më erdhi një ide për të lexuar më shumë libra. Jam e lumtur që po bëja diçka produktive me kohën time sepse çdo ditë po zgjohem më e mençur se një ditë më parë”.

Ajo inkurajon të gjithë për të shkarkuar aplikacionin Blinkist dhe për të filluar aventurën e leximit.

Ky aplikacion, fuqizohet nga njerëzit duke përmbledhur mësimet e librave në mënyrë të shkurtër për një lexim të shpejt.

Blinkist ka një koleksion të madh të librave që tashmë janë në të, të ndara në kategori si shkenca e popullarizuar, biznesi dhe karriera, politika dhe historia, shëndeti dhe lumturia, sipërmarrja, produktiviteti dhe shoqëria.