Kriza e medias në Shqipëri

Nga Ilirian Agolli/ Zëri i Amerikës

Media shqiptare ka shënuar një rënie të fitimeve vitin e fundit, sipas studimit të Rrjetit të gazetarisë BIRN. Ekspertët mendojnë se pas kësaj krize financiare qëndrojnë shkeljet e etikës, ndikimet e politikës dhe rënia e cilësisë së informimit.