Puna artistike e Shqiptaro-Amerikanit Gzim Gjonbalaj-Jimmer

Gzim Gjonbalaj – Jimmer, regjisor dhe montazhe është me origjine nga Vuthjat e Plavë Gucisë. I lindur në SHBA ai edhe pse në moshë të re po pushton majat e suksesit ne fushën videografisë.

Gjate vizitës në Shqipëri e Kosove e gjithandej trojeve shqiptare ai dha disa intervista për mediumet vendore, ndërkaq sot në emisionin e   drejtpërdrejt në TV21, emisioni “Bon Bon” ai u intervistua nga gazetari e mirënjohur Lorik Bakija.

Për më shumë shikoni intervistën:

/Plava e Gucia Sot