Princesha e Shqiptarëve Elia Zogu në revistën franceze “Point de Vue”: Mbretëresha Geraldina, burimi im i frymëzimit”

Revista franceze “Point de Vue”, në numrin e saj të ri, ka personazh tës saj Princeshen e Shqiptarëve – Elia Zogu. Kjo revistë e njohur ka botuar intervisten: Princesse Elia d’Albania “La reine Geraldine est ma sourge d’inspiration” (“Mbretëresha Geraldina, burimi im i frymëzimit”).
Kjo revistë mbi shtatë dekadore është një nga pesë revistat franceze ma të shitura në Francen e Përtej Detit dhe në botë. Më 3 shtator 1997 ka pasë shitje rekord: 850 mijë kopje, ndërsa në vitin 2016 doli në 196.908 kopje tirazh të saj për lexuesit e saj në Francë e jashtë saj.
Revista “Poin de Vue” gjendet në pika shitjeje në Francë e gjetkë.