Goxhaj: Alex Soros vjen në Zvërnec dhe takohet me Ramën !

Alex Soros vjen në Zvërnec dhe takohet me Ramën !
Madje organizohet edhe koncert për nder të tij me paratë e shtetit shqiptar! Hera e tretë për pak muaj që vërtetohen ardhjet e Alex Sorosit në Shqipëri, i cili është edhe trashëgimtari i Perandorisë Soros!

Po këto mediat e Pushtetit pse e mbajnë sekret ardhjen dhe takimin e djalit gay të George Soros, Alex Soros me Edi Ramën?
Gjths mbetet kuriozitet se si do e knënaqin djalin gay të Soros në pushimet që ka filluar në cifligun e tij në Shqipëri? Po me Lalin kur do takohet? Po me Lulin??? 😀

Fotografia e Altin Goxhaj
Publikim i avokatit Altin Goxhaj në faqen e tij në Facebook.