Një pikë e re e përbashkët kufitare Mal i Zi – Shqipëri

Marrëveshja mes qeverisë së Malit të Zi dhe Shqipërisë për hapjen e pikës së re kufitare në zonën e Krajës, në Malin e Zi u prit me një interesim të madh nga banorët e kësaj zone. Ata besojnë se kjo pikë e re kufitare krijon hapësira të reja zhvillimi, duke nxitur lëvizjen e lirë të njerëzve dhe mallrave.

https://www.zeriamerikes.com/a/pike-e-perbashket-kufitare-mal-i-zi-shqiperi/4503993.html