Ambasada Shqiptare në Athinë vendos numër kontakti për qytetarët shqiptarë të zonave të prekura

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ambasada shqiptare në Athinë shpreh ngushëllimet e saj më të sinqerta për familjet e viktimave të zjarreve në Greqi, dhe shprehim mbështetjen tonë të plotë ndaj autoriteteve greke. Theksojmë se Ambasada është vënë menjëherë në kontakt me qytetarë shqiptarë të zonave të prekura, ndërsa i bëjmë thirrje që për çdo nevojë t’i drejtohen Ambasadës në nr. +30 6941658183.

*****
Η Αλβανική Πρεσβεία στην Αθήνα εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά της προς τις οικογένειες των θυμάτων των πυρκαγιών στην Ελλάδα κα εκφράζουμε ταυτόχρονα την πλήρη συμπαράστασή μας στις ελληνικές αρχές. Τονίζουμε ότι η Πρεσβεία έχει έρθει σε άμεση επαφή με Αλβανούς πολίτες των πληγεισών περιοχών, ενώ τους κάνουμε έκκληση ώστε για κάθε ανάγκη να απευθυνθούν στη Πρεσβεία στον αρ. +30 6941658183.