Ish-Senatori Amerikan Bob Dole feston 95-vjetorin e lindjes

Ish-Senatori Amerikan Bob Dole ka postuar dy fotografi nga festa e ditëlindjes, 95-vjetorit.
“Cosmos, miq dhe familje, mënyra e duhur për të nisur festimin e 95-vjetorit tim”, shkroi ai në rrjetin Twitter:  “Faleminderit të gjithëve për fjalët e këndshme dhe urimet e mira. Ju uroj të gjithëve një ditë të bukur”.
Veterani Luftës së Dytë Botërore dhe ish-kandidati Presidencial ka qenë një nga mbështetësit më të mëdhenj të kauzës shqiptare në Washington D.C .,sidomos për Kosovën.

Fotografia e Ruben Avxhiu

Fotografia e Ruben Avxhiu