Një ciklon i ri vjen drejt Maqedonisë

Gjatë ditës së shtunë moti do jetë i ngrohtë ndërkohë që të dielën nga fundi i ditës pritet që të mbajë një mot jo stabil.

Ndonëse temperaturat nuk do të ulen megjithatë në gjithë vendin do të ketë të rreshura të shiut në sasi të madhe, erë të fuqishme dhe bubullima.