12 kardinalë me ngjyrë në Vatikan…

Nga Ilir Seci – New York, SHBA

Jane 12 kardinale me ngjyre në Vatikan, dhe nuk jane thjeshtë kardinalë, por janë në listen e 117 kardinaleve me të drejte vote, pra ndër kardinalet qe munden me zgjedhe Papën…Çdonjeni nga keto 12 kardinale me ngjyre mundet me u ba Papë në të ardhmen…

E pruna ne spikamë kete fakt me shkas nga do reagime lidhun me perbamjen e kombtares franceze te futbollit…
Njerezit absolutisht qe nuk i dallon ngjyra e lekures, por edukimi, niveli kulturor qe kane. I dallon perkorja qe mbrrijne si njerez tue u realizue ne jete, ajo çka mbrrijne me ba ne jete…