Boga turistike pa drita…!

Boga ka dy dite pa rryme çfarë “koinçidence”,  wikendeve ndodhin prishjet?
Sa përban lajm ky rast, kjo gjendje, zoti kryemiistri Haradinaj, zoti ministër i Turizmit Hasani, zoti kryetar i komunës së Pejës, Muhaxheri?!!!
Nga 7 vite punë 8750 orë pa rrymë Hotel Magra Austria !
Punë me gjeneratorë 8750 X6 litra naftë për orë pune = 52500 litra naftë!
Kështu “zhvillohet “Kosova ?!
Ky është kujdesi i institucioneve relavante për bizneset ,vendi nuk zhvillohet kështu?
Tmerr dhe turp! – shkruan në faqen e tij në fb veprimtari kombëtar, Skënder Thaçi.