Presidenti Thaçi dekoron veprimtarin Nazar Mehmeti me “Medaljen Presidenciale”

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, e ka dekoruar me Medaljen Jubilare të Dhjetëvjetorit të Pavarësisë veprimtarin e njohur shqiptaro-amerikan, Nazar Mehmeti.

“Me Medaljen Jubilare të Dhjetëvjetorit të Pavarësisë, sot dekorova edhe veprimtarin e shquar shqiptaro-amerikan, Nazar Mehmetin, i cili është Kryetar i Unionit të Bizneseve të Diasporës”.

“Diaspora jonë ka dhënë kontribut shumë të madh për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës”, thuhet në postimin e presidentit të Kosovës.