Propoganda për Tunelin Pejë-Rrozhajë për ta lënë në heshtje Rrugën Deçan-Plavë

Shënim kritik nga JUSUF ULAJ – Prishtinë

Përderisa hapja e rrugës Deçan – Plavē e Guci, që lidh trojet shqiptare të Kelmendit me Shkodër e Ulqin, zvarritet me vite të tëra, Pal Lekaj i ka dhënë zor dhe po e përmend hapjën e një tuneli të ri të “Alpeve” që lidhë Pejën me Rozhajë.

Është e palogjikshme edhe në aspektin ekonomik e tē mos flasim për atë kombëtar, çvendosja e vemendjës dhe resurseve të varfëra të Kosovës nga ky projekt i rëndësishëm nacional- ekonomik në diçka që nuk e ka justifikimin e asnjërës.