Ka ndrrue jetë gazetari e poeti Llambro Gogo Ruci

Kolegu ynë gazetar, dhe bashkë studenti në Universitet ka ndërruar jetë. I shprehim ngushëllime familjes.
Pushoftë në Paqe, Llambro Ruci! – shkruan miku i tij Kolec TRABOINI në faqen e tij në FB, duke na përcjellë dhe një foto të kohës së tyre universitare, më 1974.

Kursi i Gazetarise viti 1974: Nadire CAKA, Kolec TRABOINI, Fatbardha BEHRI, Tanja KOSTI, Amali CALA DHAMO, Luan RAMA, Suzana GEGENI, Rudi LOHJA KURTI, Petrit HAJDINI, Elizabeta KAMBERI, Prof.Skender BEGEJA, Virgjil KULE, Ilia DEDE, Bashkim HOXHA, Aliosha KEKO, Kleo LATI, Kristaq LAKA, Llambro RUCI, Petraq RISTO.