E rrallë: Flasin hoxha dhe prifti që ndajnë oborrin e njëjtë për xhami e kishë

Një nga simbolet më të njohura në qytetin e Ferizajt është xhamia dhe kisha ortodokse. Imami dhe prifti duan që muri i ndërtuar para disa vitesh mes xhamisë dhe kishës të rrënohet.

https://www.evropaelire.org/a/xhamia-dhe-kisha-ne-ferizaj/29347740.html