FTESË

20 Vjetori i Betejës së Lozhës


Në 20 vjetorin e Betejës së Lavdishme të Loxhës, nën organizimin e bashkëluftëtarëve, veteran të Brigadave 134,131,133 dhe “Mergimi” të UÇK-së, të udhëhequra nga institucionet e Republikës së Kosovës organizohet;

AKADEMI PËRKUJTIMORE

Në 20 Vjetorin e Betejës së Lavdishme të Loxhës, rënies së Luftëtarëve të Lirisë, Rrustem Bruqi, Lumni Surdulli, Enver Alaj si dhe përkujtimi për Komandantin e Zonës së III-të Operative të Dukagjinit Kolonel Tahir Zemaj.

Akademia Përkujtimore mbahet në Kino ABC, në Prishtinë, më 06.07.2018 (E Premte), në orën 12:00.

Më këtë rast do të shfaqet edhe dokumentari filmik, kushtuar luftëtarit të lirisë, i rënë në këtë betejë, heroit Lumni Surdulli.

Homazhe Përkujtimore

8:30 Drenoc

9:00 Isniq

9:30 Strellc i Epërm

14:30 Samadrexhë ( Vushtrri )

Ju ftojmë për pjesëmarrje.