Lista Përfundimtare e autorëve pjesëmarrës me poezitë e tyre për Revistën “Urat” dhe Edicionin e 8-të të Manifestimit “Ora e Poezisë 2018” me titull ”Dedikuar Dashurisë”

1. Pozaet Qose
2. Ismet Tahiraj
3. Kadri Tarelli
4. Idriz Gashi
5. Alfons Zenelaj
6. Naida Plaku
7. Hasan Selimi
8. Hysen Berisha
9. Arbër Ahmetaj
10. Nexhat Rexha
11. Arbër Berisha
12. Elida Rrustaj
13. Zyra Ahmetaj
14. Izet Abdyli
15. Mevlyde Mezini-Saraçi
16. Nikollë Lokaj
17. Valbona Hykaj
18. Azem Baliaj
19. Viktor Gjikolaj
20. Lulzim Kalaj
21. Sabit Rrustemi
22. Zenun Hysenukaj
23. Eshref Berisha
24. Hysen Graiçevci
25. Servet Bytyçi
26. Shefqet Dinaj
27. Rushit Ramabaja
28. Merita Gjoni
29. Shqipe Hasani-Neziraj
30. Skënder R.Hoxhaj
31. Bukuria Hajdarmataj
32. Lumo Kolleshi
33. Gjon Neçaj
34. Medi Krasniqi
35. Fran Ukcamaj
36. Lulzime Gjyriqi
37. Shkëndie Hoda
38. Valentina Dafaj
39. Maxhun Osmanaj
40. Migena Arllati
41. Medi Dashi
42. Fatmira Loci
43. Brunilda Përvathi
44. Hajdin Morina
45. Nebih Bunjaku
46. Rexhep Bajrami
47. Besart Tafaj
48. Xheladin Mjeku

PS. Këto poezi do të botohen së shpejti në nr. Special të Revistës” Urat”. Ndërkohë redaksia e revistës është duke punuar për të përzgjedhur poezitë më të mira dhe për të përcaktuar fituesit sipas çmimeve të parashikuara, të cilat do të shpallen ditën e Manifestimit, për kohën e mbajtjes së tij do të njoftoheni pasi të dalë nga shtypi revista. Klubi i Shkrimtarëve dhe Artistëve Tropojë ju falenderon për kontributin tuaj, për pjesmarrjen dhe vlerësimin.

Lulzim LOGU

Kryetar I Klubit të  Shkrimtarëve e Artistëve Tropojë