Librat e Institutit Italian të Kulturës as digjen e as përmbyten…!!!i

Ky është komenti i shkrimtarit e publicistit Kolec Traboini – Mjeshtër i Madh, që përcillet me një fotomontazh të studios së tij, Studio “Traboini”.
Siç po shihet Institut Italian i Kulturës ndodhet në katin ma të sipërm, me hapësira të bollshme, ndërsa librat e Bibliotekës Kombëtare të Shqipërisë gjenden në katin e poshtëm të saj, në tunele, të mbivendosuna turra-turra, të ngushtuara nga marrja e mjediseve të saj për dy kafe, zyra gjithfarash e n’afri të saj dhe bingo (lojra fati). Ky është fati i keq i BKSH (!)
Rali Lura