KKSH – Gjelaj sekretar, Çunmulaj dhe Hoti nënkryetarë

Më 30 qershor 2018,  në mbledhjen e Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi (KKSH) të mbajtur në Tuz, janë zgjedhur sekretari dhe dy nënkryetarë të KKSH-së.

Sekretarë i ri i KKSH-së është zgjedhur Lindon Gjelaj.

Në këtë mbledhje u zgjodhën edhe dy nënkryetarë, Smajl-Maliq Çunmulaj nga Malësia dhe Ibër Hoti nga Plava.

Kohë ma parë Faik Nika është zgjedhur kryetar i Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi.