Në 5 muajt e parë 2018 vijnë rreth 1 milionë vizitorë në Shqipëri

MIRËMËNGJES ?

dhe me këto tregues të rritjes mbresëlënëse gjatë 6 viteve të fundit në numrin e pasagjerëve të transportit ajror, si edhe me lajmin e mirë që në 5 muajt e parë të vitit, hyrjet e të huajve në vendin tonë janë rritur me 9.7% krahasuar me të njëjtën periudhë të një viti më parë, ju uroj një ditë të bukur

Edi Rama
Kryeministri i Shqipërisë