S’ka reagime nga Tirana e as nga Prishtina zyrtare!

Nga Gëzim MEKULI – Norvegji

FIFA dënon flamurin Kombëtar të popullit shqiptar. Dënohet në një pako me çetnikët serbë që thërrasin “vrasjen e shqiptarëve”.

S’ka reagime nga Tirana e as nga Prishtina zyrtare! As sportistët se çelin gojën.
Çfarë dinjiteti!
Kur s’di të mbroshë kombin e veten tënde, si do e mbroshë portën dhe ekipin tënd, hë më thuani?
Tutën karieristët per karierë. Në rrotë t’samës flamuri, thonë në heshtje ky soj mileti.

Mërgimtarët janë çu në këmbë e po solidarizohen me yjet e sportit e te kulturës shqiptare; zatën mërgimi po mbronë Flamurin Kuq e Zi!

Ju qeveritarë e “qytetarë”, pini çaj rusi e silluni kinse si “kozmopolitanë” nga fshati Nabërgjan.