Fondacioni Plavë-Guci vazhdon traditën me Piknikun Pranveror më 1 korrik 2018

Të gjithë janë të mirëseardhur!

Me 1 Korrik 2018, ejani në FDR State Park, NY, i merrni familjet tuaja dhe të gjithë si një familje e madhe ne mërgim si gjithmonë, për te shijuar sëbashku natyrën dhe:

Muzikë te bukur shqiptare, Live DJ

Ushqime tradicionale

Lojëra te ndryshme për vogëlushët tuaj

Lotari Shpërblyese

Aktivitete te shumëta sportive si futboll, basketboll, volejboll etj etj…

Ruaje ditën ne kalendarin tënd

EJANI NE:

Parking Lot #1

Franklin. D. Rosevelt State Park

2957 Crompond Rd

Yorktown Hights NY 10598