Pusho në qetësi plak, se e di se nuk e ke pasë lehtë me ne!

Nga Daut Haradinaj

Plak, ashtu siç e deshte popullin dhe vendin tënd, me pietet po të përcjellin Ty sot, me nderime shtetërore e kombëtare, për tek djemtë, bashkëudhëtarët dhe shokët tu.

Rruga e mundimshme dhe me shumë sakrifica, sado të mëdha, kur bëhet për vend, është vlerë të cilën sot po ta çmon me plot respekt populli Yt, Hilmi Haradinaj.
Pusho në qetësi plak, se e di se nuk e ke pasë lehtë me ne!

Dauti