Çmendet hoxha shqiptar: “Mos i lini me shku në plazh gratë dhe vajzat tuaja”

Një i ashtuquajtur imam, ka dhënë një deklaratë shumë skandaloze. Ai u ka bërë thirrje burrave që t’i ndalin gratë dhe vajzat e tyre që të mos shkojnë në det.

Kjo deklaratë e tij ka filluar të shpërndahet me të madhe në rrjetet sociale.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=982019158622969&id=667095113448710&_rdr