Në gjendje të rëndë shëndetësore babai i Ramush Haradinajt

“Jeta jote luftë ishte. Tani po e lufton sëmundjen. Me ty plak, gjithnjë!”

Ky është mesazhi i kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj, për baben e tij, Hilmiun, baba i  dy heronjve të Kosovës, Luanit dhe Shkëlzenit, baba i tre gjeneralëve, Ramush Haradinaj, Shkëlzen Haradinaj e Luan Haradinaj, baba i kryeministrit të Kosovës, baba i dy deputetëve të Kosovës, Ramush Haradinaj e Daut Haradinaj.