M’U KUJTUA PRESIDENTI REAGAN

Nga Sami MILLOSHI – Amerikë

 

Sot, në ditën e takimit të Presidentit Trump me liderin e Koresë së Veriut , Kim Jong, m’u kujtua President Ronald Reagan. E mbani mend, besoj , se cfarë i tha ai Gorbaçovit :

 

” PRISHE KËTË MUR ZOTI GORBACOV!”

 

Dhe ai e prishi.

 

Ndihem krenar si qytetar amerikan, Sot!

 

Por, e kam edhe një ëndërr që ta shoh se nuk do te ketë me mur midis shqiptarëve në Ballkan.

 

God bless America!