Ekipi i futbollit gjerman te grupi i Mabetex Group

Ekipi i futbollit gjerman është i akomoduar në kompleksin luksoz Vatutinki, i projektuar dhe ndërtuar nga Mabetex Group.

Së paku 5 ekipe të shteteve të ndryshme të futbollit janë akomoduar në Moskë nëpër komplekset luksoze të ndërtuara nga grupi Mabetex.
Futbollistët gjerman do ta kenë shumë bukur pasi qe kompleksi shtrihet në hapësirat e një parku të famshëm mbretëror dhe është i kompletuar me te gjitha njësitë qe këtë kompleks e bëjne të jetë një nga më të bukurit në Moskë.
Kompleksi përndryshe shërben eventet dhe akomodimin e delegacionëve të larta shtetërore.