Tropojë: Tri veprimtari në një ditë

Sot, 4 qershor 2018, ora 10.00,
Bashkia Tropojë me mbështetjen e Këshillit të Qarkut Kukës, organizon në Pallatin e Kulturës “Dardania” nji aktivitet kushtuar 20-vjetorit të Eksodit të Shqiptarëve të Kosovës në Tropojë, ku do të ndahen dhe disa tituj “Qytetar Nderi i Tropojës”.

Pas kësaj veprimtarie solemne, në Sheshin kryesor të qytetit alpin Bajramcurri bahet “Hapja e Sezonit Turistik”, ku do të ketë kangë, valle, lojëra popullore, etj.

Do të jetë dhe nji Panair me prodhime tradicionale të Tropojës.

Një shembull i mirë i kësaj bashkie dhe i kryetarit të saj, Besnik Dushaj.