Saimir A. Lolja vjen me librin “Receta pa Komb”, botuar në shqip e në anglisht

Në shqip “Receta Pa Komb” u botua në Tiranë në Shkurt 2018 dhe është tani pjesë e Bibliotekës Kombëtare dhe librarive të Tiranës, Rinasit, Elbasanit, Lushnjës, Prishtinës, si dhe tek www.bukinist.al.

Brendia e tij në anglisht “The Nation-Free Recipe” u botua Prill 2018 dhe është përhapur në libraritë e Amerikës së Veriut dhe rrjetet www.amazon.com, www.bookdepository.com, etj.