BIBLIOTEKA E KONGRESIT AMERIKAN

Presidenti Amerikan John Adams miratoi ngritjen e Bibliotekës së Kongresit më 24 prill 1800, në Washington D.C.

A e dini se Biblioteka ka 12,849 objekte – si libra, foto, ligje, harta, filma, video, muzikë dhe shumë të tjera – në lidhje me Shqipërinë? 2,725 prej tyre gjenden online dhe mund ti shihni në faqen e saj: https://www.loc.gov