PROF. DR. BAJRAM XHAFA I NDERUAR ME ÇMIMIN “NIKET DARDANI”

Akademia Monarkiste Shqiptare në Tiranë e ka nderuar Prof. dr. Bajram Xhafa, kryetar i Senatit të Akademisë Monarkiste Shqiptare, historian, pedagog, u nderua me Çmimin “Niket Dardani”, me Vendimin ndr. 21, dt. 12 janar 2018, me këtë motivacion:  “Për kontributet e tij me librat monografik të botuar në Shkodër e Tiranë dhe studimet e shkrimet në shtypin panshqiptar për historinë e aktualitetet kombëtare, monarkiste, legaliste”.

Çmimi iu dorëzua në Veprimtarinë “Akademia e Cmimeve” nga doktor/kolonel Dritan Demiraj – Nderi i Kombit, ish ministër, studiues i botës akademike,etj.