SHOQATA “MALËSI E MADHE” NË NEW YORK VAZHDON MISIONIN E SAJ ATDHETAR ME AKTIVITETE NË TË MIRË TË VENDLINDJES DHE DIASPORËS

-Mblidhen 40.000 USD ndihma për trevën e Malësisë e Diasporën…-

New York,  4 Maj 2018

Njoftojmë komunitetin shqiptar se Shoqata Humanitare “Malësia e Madhe” e New York-ut, ka mbajtur dy takime të suksesshme me aktivistët e komunitetit për ngritje fondesh, një në Dhjetor të vitit 2017 dhe në muajin Mars të këtij viti (2018).

Nga këto dy fushata janë grumbulluar një shumë prej $40,000.00 (dyzetmijë dollarësh amerikanë)

Shoqata “Malësia e Madhe” përmes këtij prononcimi , falënderon përzemërsisht për kontributet bujare të të gjithë aktivistëve te donatorëve e komunitetit shqiptar të New York-ut.

Në mënyrë të veçantë falënderojmë aktivistin dhe pronarin e Restorantit Ciao, zt. Zef Gjelaj, i cili për sa vite me rradhë ndihmon dhe përkrah pa hezitim Shoqatën tonë duke kontribua në mënyra të ndryshme dhe për ketë anëtarësia e gjerë e shoqatës dhe Kryesia dhe Këshilli Drejtues jemi shumë mirënjohës për kontributin e tij te shkëlqyeshëm që dhuron ai për të ndihmua familjet malësore në Malësi .

Gjithashtu falënderojmë edhe pronarët, vëllezërit Lucaj, të Restorantit – Tisoro di Italia, të cilët këtë vit kanë ndihmua e përkrahë pa rezervë Shoqatën “Malësia e Madhe”

“Iu jemi shumë mirënjohës dhe falënderues për kontributin e Tyre te vazhdueshëm” .

Duke qenë te vetëdijshëm për situatën e nevojshme në vendlindjen tonë, Shoqata “Malësia e Madhe” çdo herë ka dhanë kontributin e vetë maksimal nëpërmes ndihmesave të ndryshme humanitare dhe kulturore në trevën e Malësisë. Edhe në të ardhmen kjo Shoqatë do të vazhdoje të organizoj takime e fushata për rritje e fondesh që janë me interes për nevojat e malësorëve në trojet etnike të Malësisë, qofshin ato kulturore apo humanitare.

Shoqata “Malësia e Madhe” njofton gjithë të interesuarit se mirëpret donacione edhe nëpërmes PayPal-it, apo adresës që vijon 210 Riverside Dr. #1C New York NY 10025 apo mund te vizitoni web-faqen e kësaj shoqate.

Me respekt,
Kryesia e Shoqatës


JA DHE LISTA E DONATORËVE:

Leke Gjolaj $12.164.24
Nuradin Gjokaj $100.00
Zef Klaj $500.00
Dode Curanaj $200.00
Leke Camaj $100.00
Gjeke Gjonlekaj $6,000.00
Tome Gjonlekaj $6,000.00
Mark Gjonaj $250.00
Gjon Gjokaj $700.00
Dode Curanaj $400.00
Paloke Rudaj $200.00
Nikolle Juncaj $1,000.00
Anton P. Dedvukaj $1,000.00
Gjergj D. Camaj $2.000.00
Vasel Ulaj $700.00
Luc Gjonlekaj $5000.00
Vasel Leka Juncaj $1,000.00
Nikolle P. Bojaj $500.00
Vasel P. Juncaj $700.00
Zef M. Gjelaj $500.00
Zef Gjokaj $500.00
Gjon Gjokaj $200.00
Nike Gjokaj $200.00
Leonardo Berishaj $500.00
Paul Gjokaj $1,000.00
Marash Lucaj $1,000.00
Shtjefen Nikprelaj $1,000.00
Gjon Ivezaj $500.00
Gjon Kola Gjokaj $500.00
Mark Ivezaj $900.00
Gjovalin&Rrok Camaj $700.00
Kole Vulaj $150.00
Gjergj Nikolle Lucaj $500.00
Lulash Juncaj $200.00
Mark Gj. Ulaj $200.00
Kole Z. Cacaj $200.00
Gjon Dedvukaj $5000.00
Kanto camaj $300.00
Kole Gorvokaj $400.00
Agron Lulgjuraj $500.00
Kole Zagreda $250.00
Fran Gjokaj $200.00
Dede K. Dedvukaj $200.00
Gjelosh Nicaj $500.00
Ejllo Berishaj $1,000.00
Mark N. Berishaj $400.00
Kris Dushaj $290.00
Muharem&Bisera Ferluckaj $300.0
Tony Dedivani $200.00
Pashko Bojaj $200.00
Braho Nikaj $200.00
Senad Lulanaj $200.00
Zef Camaj $200.00
Nuo Juncaj $200.00
Rrok Juncaj $200.00
Nua&Leke P. Camaj $400.00
Gjon Kola Gjokaj $200.00
Tome shkreli $200.00
Fran Gjonaj $200.00
Nikolle Gjurashaj $200.00
Paloke Ulaj $300.00
Dino Lulanaj $200.00
Deda Kalaj $200.00
Fadil Decaj $200.00
Senad Hoti $200.00

Në Foto: Ejllo Berishaj – kryetar i Shoqatës “Malësi e Madhe” – New York.